KV Exmorra
website KV Exmorra
27 april Gebr. de Boer partij
12 mei Install. Joh. v.d. Berg-jeugdledenpartij
14 mei klussenbedrijf Strikwerda
26 mei kind/ouder partij
27 mei Club 77 familie partij
3 juni Rabobank Federatie jeugd
10 juni Brunia-partij Federatie heren (d.e.l.)
24 juni Inpackt-Innovative Packaging KNKB 50+
30 juni Ypma jeugdledenpartij
1 juli stichting Lex partij
1 juli Jachtwerf Faber partij
6 juli Techtnisch Bedrijf Exmorra - straatkaatsen jeugd
7 juli Pieter van der Zee Timeerwerken straatkaatsen senioren
15 juli ZMB Zonwering en Rolluiken KNKB jongens
22 juli Postma Groen partij Federatiewestrijd heren en dames
12 aug Keet partij
Slotdag Jeugdkaatsen
25 aug Tolsma Autobedrijf nachtkaatspartij
2 september Gietema-partij senioren
2 sep Car Cosmetics Piersma jeugdledenpartij
28 jan. 2017 Veehandel W. Feenstra
12 mei Install. Joh. v.d. Berg-jeugdledenpartij

Veel jeugd bij Johannes van den Berg-kaatspartij
KV Exmorra

EXMORRA. Vrijdagmiddag 12 mei werd de eerste jeugdledenpartij van KV Exmorra voor haar jeugdleden georganiseerd. Op de lijst stonden 34 jeugdkaatsers en dat is wederom een prachtig aantal. Het weer was fantastisch, droog en eindelijk een beetje warm. Er waren veel ouders en vrienden om de kinderen aan te moedigen.  
Er werd  gekaatst in drie klassen.

Om 16.00 starten de eerste wedstrijden. In de A-klasse kaatsten 5 partuur een lijst. In de eerste omloop waren de partijen meteen erg spannend. 
Jarno Feenstra en Femke Kuiper namen het op tegen Johan Tolsma en Lieke Steigenga, op een stand van 5-5 4-6 wonnen Johan en Lieke. 
Marten Leyenaar en Jeljer Abma kaatsten tegen Hendrik Kuiper en Jurre Reitsma. Hendrik en Jurre gingen vliegend van start en stonden al snel 5-1 voor, echter Marten en Jeljer beten hun vast in de wedstrijd, Marten zijn opslag ging beter lopen en ze kwamen terug tot 5-5 6-6. Op deze stand liet Marten zijn opslag het net even afweten en zo wonnen Hendrik en Jurre alsnog de partij. Ook de eerste partij in de tweede omloop werd 5-5 6-6, Jacco Tolsma en Yourie Drost wonnen van Johan en Lieke. De finale in de winnaarsronde werd met 5-2 6-0 gewonnen door Jacco en Yourie. In de verliezersronde werd de finale gewonnen door Marten en Jeljer met 5-0 6-2 van Jarno en Femke.

In de B-klasse kaatsen 8 partuur een lijst. In de eerste omloop waren de partijen snel beslist, in de tweede omloop ook weer spannende wedstrijden. Niels Steigenga en Jacob Ynze Jaspers kaatsten hun partij tegen Sydo Dijkstra en Stijn Feenstra ook met 5-5 6-6. Hier wonnen Sydo en Stijn, in de finale moesten ze het opnemen tegen Marit Feenstra en Redmer Abma, zij hadden hun tweede omloop partij met 5-4 6-6 gewonnen van Anne Tolsma en Aise Salverda. In de finale bleven Marit en Redmer goed geconcentreerd spelen en wonnen met 5-4 6-0. Inde verliezersronde werd de finale gespeeld tussen Hilde Stremler en Hidde Reitsma tegen Ingmar Elgersma en Else Salverda. Deze partij wonnen Hilde en Hidde met 5-0 6-6

In de C-klasse kaatsen 4 parturen een poulewedstrijd. Er werd spannend gespeeld en de uitslag lag dicht bij elkaar.  Het partuur van Hidde Willem de Jong en Welmoed Steigenga haalden 17 punten net als het partuur van Hedwig Steigenga en Kjelt Elgersma. De tegeneersten moesten hier de doorslag geven. Het partuur van Hidde Willem en Welmoed hadden 14 tegen eersten en Hedwig en Kjelt 17 tegen eersten. Hiermee was de krans voor Hidde Willem en Welmoed.

A-Klasse:
1. Jacco Tolsma en Yourie Drost 
2. Hendrik Kuiper en Jurre Reitsma

A_Klasse verliezersronde:         
1.Marten Leijenaar en Jeljer Abma

 

B-Klasse winnaarsronde:
1. Marit Feenstra en Redmer Abma
2. Sydo Dijkstra en Stijn Feenstra


B-Klasse verliezersronde:
1. Hilde Stremler en Hidde Reitsma
2. Ingmar Elgersma en Else Salverda

C-Klasse:
1. Hidde Willem de Jong en Welmoed Steigenga                                                                                                    
2. Hedwig Steigenga en Kjelt Elgersma

 

 

  

Home/NieuwsBestuurWedstrijdschema 2017Uitslagen 2017Foto's 2017Rooster terreinhulpenKantine schoonmaakKantinezakenFederatieSponsoren