Kantine schoonmaak

Het komende seizoen zal de kantine tijdens het kaatsseizoen weer door de leden schoonge­maakt dienen te worden. De maandag­middag/avond is in de zomer de schoon­maakdag. Buiten het kaatsseizoen zal de kantine schoongemaakt worden door een groep dames, die wij daar zeer erkentelijk voor zijn. De onderstreepte persoon heeft de leiding en co­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ördineert de werk­zaamheden. De aanvangstijd van het schoon­maken dient door de onderstreepte persoon in over­leg met zijn assistente te worden be­paald. Wanneer men niet aanwezig kan zijn dient men zelf voor een vervanger te zorgen. Er mag ook onderling geruild worden. Wijzigingen dienen te worden aange­ge­ven op de lijst in de kantine en gemeld te worden bij de coördinator.

Maandag 1 mei:

Geertje van der Bij/Iris van der Werf