KV Exmorra

 

INPACKT-INNOVATIVE PACKAGING BV. JUNIOR/SENIOR PARTIJ

En dan de uitslagen van de 
junior/senior-partij. Wat een heerlijke kaatsdag was het gister! Dank aan onze sponsor Inpackt-innovative Packaging bv. We zijn er blij mee!

De lijst was zo geloot dat de tweede omloop resulteerde in een A- en B-klasse.
In de B-klasse was de derde prijs voor Ivar en broer Yourie Drost. Zij verloren in de halve finale van Emke en mem Sylvia Piersma op 3-5 6-6. De finale was een eenzijdige wedstrijd waar Redmer Abma met verre buurjongen Hendrik Kuiper door een staand nummer in de finale kwamen. Emke deed wat ze kon en mem Sylvia rende nog een tandje sneller, maar de heren waren te sterk. Tegen het einde constateerde ook de piepjonge Emke <6 jaar, dat het niet ging lukken. Op 5-0 6-0 waren de kransen voor Redmer en Hendrik!

In de A-klasse had iedereen goed geformeerd. 1e en 2e klasse kaatsers werden door de jeugd ingezet om de dikke prijs binnen te halen. 
In de halve finale speelde Marit Feenstra met Bolswarder buurjongen Julian Faber tegen Roan van Swinden Koopmans en echte buurjongen Pieter Jan Leijenaar. De wallball techniek van PJ en de tactisch kaatsen leggen van Roan gaf de doorslag. Zij stonden op 5-3 6-6 in de finale. Daar namen ze het op tegen Hilde Stremler en zwager Gerben de Boer. En daar werd om elke slag gestreden. Hoewel Hilde en Gerben steeds een eerst voor kwamen, konden ze op 4-4 niet voorkomen dat Roan en PJ met geweldig kaatsen op 5-4 6-0 de kransen pakten. Wat een prachtige kaatsdag! Iedereen 
gefeliciteerd!

A-klasse:
1. Roan van Swinden Koopmans en Pieter Jan Leijenaar
2. Hilde Stremler en Gerben de Boer
3. Marit Feenstra en Julian Faber.

B-klasse:
1. Redmer Abma en Hendrik Kuiper
2. Emke en Sylvia Piersma
3. Ivar en Yourie Drost.