KV Exmorra

 

Gietema Partij

Vandaag werd de laatste ledenpartij 2020 gespeeld, de traditionele familie Gietemapartij. Dank aan onze trouwe sponsor familie Gietema voor de mooie prijzen!

Er werd gespeeld in een A- en B-klasse. In de A-klasse wonnen partuur Sierdjan Steigenga, Douwe van der Zee en Johan Zijlstra alle partijen en pakten daarmee de kransen!!


In de B-klasse speelden 5 partuur een poulesysteem. Na 2 partijen mochten de beste 4 partuur nog een partij spelen waarna de punten werden geteld. De tegeneersten waren er voor nodig om te bepalen dat partuur Jelly Kuiper, Hilde Koopmans en Femke Kuiper de kransen opeisten


De 2e prijs was voor partuur Rianne Stremler, Nienke Zijlstra en Geartsje Stegenga. En de 3e prijs voor Douwe P. Postma, Wilma Postma en Fenny Haagsma.

Gefeliciteerd !!!

Na de prijsuitreiking werden ook de competitieprijzen 2020 voor de dames en de heren uitgereikt.

Bij de heren won Bauke Buma de beker. Christiaan Drayer pakte de 2e prijs. Gerben Stellingwerf had genoeg punten voor 3e prijs. Christiaan en Gerben konden niet aanwezig zijn, maar via viideocall konden alsnog de mooie prijzen live worden uitgereikt!

Bij de dames won Marit Feenstra de beker, maar ook zo kon ivm ziek zijn niet aanwezig zijn. De 2e prijs was voor Silvia Piersma en dr 3e prijs voor Jelly Kuiper.

Gefeliciteerd allemaal!!